به گزارش مشرق، آقای «هاوارد هلمر» تمام شهرتش را مدیون تخم مرغ است. او توانسته با املت هایی که میپزد دو رکورد گینس را جا به جا کند. رکورد درست کردن یک املت در ۳۹ ثانیه و درست کردن ۴۲۷ املت در ۳۰ دقیقه رکوردهای آقای هلمر در آشپزی است.
آقای هلمر برای درست کردن هر املت ابتدا دو تخم مرغ را با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط می کند و سپس داخل ماهیتابه ای می ریزد که روی آن کره ریخته است. سپس شروع به همزدن تخم مرغ در جهت های مختلف می کند و بعد از آن گوجه و اسفناج و فلفل دلمه و حتی مقداری ژامبون داخلش می ریزد و بعد از برگرداندن تخم مرغ روی مواد آن را داخل بشقاب می ریزد.
انجمن تخم مرغ آقای هلمر حدود ۴۲ سال پیش آغاز به کار کرد. او در آن زمان مطالبی درباره شگفتی های تخم مرغ نوشته و کپی می کرد تا روی جعبه های تخم مرغ قرار بگیرد. از آن زمان آقای هلمر شروع به تبلیغ درباره خواص تخم مرغ در نمایشگاه ها، رستوران ها، مدارس آشپزی و تلویزیون کرد. او در تمام این سال ها با سرآشپزهای مشهوری کار کرده و املت های مختلف را به آنها آموزش داده است.
آقای هلمر با چندین مجله آشپزی در ارتباط است و در آن مجلات نیز پیشنهادهای آشپزی اش را تحت تاثیر از تخم مرغ معرفی می کند. همچنین این آشپز با حوصله به کشورهای مختلف مانند انگلستان، استرالیا، مالزی و حتی برزیل که مصرف سرانه تخم مرغ پایینی دارد سفر می کند تا در آنجا مصرف تخم مرغ را ترویج کند.
با این حساب آقای هلمر با همه علاقه ای که به تخم مرغ دارد باید حواسش حسابی به کلسترول خونش باشد.
آقای هلمر برای درست کردن هر املت ابتدا دو تخم مرغ را با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط می کند و سپس داخل ماهیتابه ای می ریزد که روی آن کره ریخته است. سپس شروع به همزدن تخم مرغ در جهت های مختلف می کند و بعد از آن گوجه و اسفناج و فلفل دلمه و حتی مقداری ژامبون داخلش می ریزد و بعد از برگرداندن تخم مرغ روی مواد آن را داخل بشقاب می ریزد.
انجمن تخم مرغ آقای هلمر حدود ۴۲ سال پیش آغاز به کار کرد. او در آن زمان مطالبی درباره شگفتی های تخم مرغ نوشته و کپی می کرد تا روی جعبه های تخم مرغ قرار بگیرد. از آن زمان آقای هلمر شروع به تبلیغ درباره خواص تخم مرغ در نمایشگاه ها، رستوران ها، مدارس آشپزی و تلویزیون کرد. او در تمام این سال ها با سرآشپزهای مشهوری کار کرده و املت های مختلف را به آنها آموزش داده است.
آقای هلمر با چندین مجله آشپزی در ارتباط است و در آن مجلات نیز پیشنهادهای آشپزی اش را تحت تاثیر از تخم مرغ معرفی می کند. همچنین این آشپز با حوصله به کشورهای مختلف مانند انگلستان، استرالیا، مالزی و حتی برزیل که مصرف سرانه تخم مرغ پایینی دارد سفر می کند تا در آنجا مصرف تخم مرغ را ترویج کند.
با این حساب آقای هلمر با همه علاقه ای که به تخم مرغ دارد باید حواسش حسابی به کلسترول خونش باشد.